mandag 23. november 2015

Årets matkulturbloggar på MKK vert kåra 5. desember 2015

Flotte matbloggar slik som bloggane til: Trine, Tove, Lars eller Janne Kristin kan  motivere og inspirere oss til å dele matgleder- og kunnskap i den digitale verden. Det er laga mange faglig gode og spennande blogginnlegg frå studentane ved Mat, kultur og konserveing (MKK) dette halvåret og det vert det lagt merke til! Som eit ledd i kvarandrevurderingsprosessen og det å følgje med på kvarandre sine bloggar har vi laga ei intern kåring av dei beste blogginnlegga frå studiebloggane til MKK.


På den siste samlinga før jul, når vi har ete vår eigenproduserte julemiddag, vert det prisutdeling med SMAKfulle premiar til vinnarane i dei ulike kategoriane.


Kategoriane er:


1. Beste blogginnlegg om sylting, safting og hermetisering       
2. Beste blogginnlegg frå familiedagen på Haualeite
3. Beste blogginnlegg om tradisjonsbakst
4. Beste blogginlegg om konservering av kjøt
5. Årets matkulturbloggar


Kriteria er: gode bilder, lesbar tekst, bra faglig nivå og rett og slett di subjektive meining om korleis som er eit lesbart, pent, ryddig og kjekt blogginnlegg ser ut!

Kven kan stemme? Alle studentane skal stemme anonymt,
fredag 4.desember 2014. Emneansvarlige Kari Ryslett og Erik Fooladi har dobbeltstemme!




Lukke til med innspurten på blogginga!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar